Murphy

6 jaar

-

Maine Coon/ Europese korthaar

Graag stellen wij jullie voor aan de koning der gekkigheid: Murphy. Murphy is onze definitie van chaos. Het is een eindeloze strijd om hem in toom te houden. Dingen omgooien, klimmen op onmogelijk plekken…hij doet het. En steeds weer opnieuw. Als je om je heen kijkt zie je dat alle katten een bordje met een leuke toepasselijke tekst hebben. Murphy heeft er al 4 en het worden er vast nog wel meer.
Soms krijgt een aanhankelijke kat niet genoeg aandacht in een huishouden. Gelukkig realiseerde zijn oude
eigenaar zich dit maar al te goed en trok hij bij ons aan de bel. Dat Murphy zich erg op zijn gemak voelt bij ons is logisch want hij is dol op aandacht en komt iedereen graag begroeten en vooral besnuffelen. Murphy is namelijk een beetje maf… hij heeft een paar gekke ticjes. Hij móet aan plastic likken: ritsen, tasjes, telefoonhoesjes, noem maar op. Maar ook aan wc-rollen. Héle gaten likt hij er in. Dus: deur op een kier? Murphy is hier! Geen plek is veilig voor deze deugniet. Het is daarom iedere dag een grappig en leuk avontuur met hem. Hij is lief, speels en heeft een ontzettend coole loop. Een geweldig recept voor een te gekke kat. En niet te vergeten: Hij is prachtig.
Samen met Arwin is hij de grootste man in huis en die twee dagen elkaar nog wel eens uit. Oh, en vraag ons niet waarom, maar rollators en rolstoelen…?? Ook hélemaal zijn ding.

Kom Murphy bezoeken