Murphy

8 jaar

-

Maine Coon/ Europese korthaar

Graag stellen wij jullie voor aan de koning der gekkigheid: Murphy. Murphy is onze definitie van chaos. Het is een eindeloze strijd om hem in toom te houden. Dingen omgooien, klimmen op onmogelijk plekken… hij doet het allemaal. En steeds weer opnieuw. Als je om je heen kijkt zie je dat alle katten een bordje met een leuke toepasselijke tekst hebben. Murphy heeft er al 5 en het worden er vast nog wel meer.
Soms krijgt een aanhankelijke kat niet genoeg aandacht in een huishouden. Gelukkig realiseerde zijn oude eigenaar zich dit maar al te goed en trok hij bij ons aan de bel. Dat Murphy zich erg op zijn gemak voelt bij ons is logisch want hij is dol op aandacht en komt iedereen graag begroeten en vooral besnuffelen. Murphy is namelijk een beetje maf… hij heeft een paar gekke ticjes. Hij MOET aan plastic likken: ritsen, tasjes, telefoonhoesjes, noem maar op. Maar ook aan wc-rollen. Héle gaten likt hij er in. Dus: deur op een kier? Murphy is hier! Geen plek is veilig voor deze deugniet. De hele dag is het een spel met hem om hem uit de keuken te houden. Niet voor alle etenswaren…. dáár doet hij het niet voor. Nee, plastic, óveral plastic verpakkingen, de keuken is een waar paradijs voor hem. Voor je het weet duikt hij een prullenbak in en rent met een lege kaasverpakking door de zaak. Iedere dag is een grappig en leuk avontuur met hem. Hij is lief, speels en heeft een ontzettend coole loop. Een geweldig recept voor een te gekke kat. En niet te vergeten: Hij is prachtig!
Samen met Arwin is hij de grootste man in huis en ze zijn niet echt vriendjes van elkaar dus stoer kijken en elkaar van hun plek jagen doen ze af en toe. Oh, en vraag ons niet waarom, maar rollators en rolstoelen…?? Ook hélemaal zijn ding.
Met het lange rode touw krijg je Murphy geheid achter je aan (én Diesel, én Laila, én Oddy én Yoshi…).

Kom Murphy bezoeken