Chloë

5 jaar

-

Maine Coon

Maak kennis met de grootste dame van The Coffee Cat met een vacht, nét zo zacht als haar karakter. Na het overlijden van haar vorige eigenaresse is Chloë samen met haar broer Arwin en huisgenootje Bibi bij ons komen wonen. Als Chloë ergens ligt dan laat ze vaak haar koppie helemaal naar beneden bungelen. Echt gek hoor, dat kan toch nooit lekker liggen??
En ze is dan wel een echte dame maar ze vist haar brokjes met haar pootje uit haar etensbakje en maakt er altijd een lekkere rommel van. Ze is gek op spelen en als zij haar gekke speelkwartiertje heeft maakt ze rare sprongetjes, kirrende geluidjes en rent ze heel hard de brug op. Het is een heerlijke lieverd die graag op haar kopje wordt geaaid, waarna ze je handen vastpakt en deze gaat likken.
Chloë is sinds ze in The Coffee Cat is, pas de laatste paar maanden écht tot bloei gekomen. Ze stond altijd een beetje in de schaduw van haar grote broer Arwin maar nu is ze helemaal los en haar gekke zelf. Ze is een heerlijke lieverd vol grappige geluidjes en gekke sprongetjes.
Ze is altijd erg nieuwsgierig als je iets aan het doen bent en komt dan altijd bij je kijken. Voor iedere kat die haar achterna rent om te spelen rent ze echter hard weg. Ze wil alleen spelen als zij het bepaalt en ze speelt alleen met de meisjes.
Chloë ligt graag op stoelen dus kun je haar even niet vinden, kijk dan maar eens onder de tafels. 

Kom Chloë bezoeken