Daisy

6 jaar

-

Pers

Dit hele lieve aandacht vragende Persje kon door ziekte van haar vorige baasje niet meer thuis wonen. In overleg met de familie besloot ik haar een huis vol nieuwe vriendjes te geven en binnen een paar dagen rende ze hier rond alsof ze er al maanden was. Ik riep al een tijdje dat ik stiekem wel een Persje erbij wilde hebben (mijn favoriete ras) en toen kreeg ik een belletje over dit heerlijke dotje.
Altijd is ze aan de wandel, overal komt ze even kijken en ook zij is graag op de tafels dicht bij de mensen te vinden. Net als Amber (ook een Pers) is Daisy een fanatiek jagertje en gaat ze achter hengeltjes, rietjes en sliertjes aan alsof haar leven er van afhangt. Ze trekt dan nog nét niet de tapijttegels uit de vloer. Ze is ook graag op de bruggen te vinden en rent er met ongelofelijke snelheid overheen. Ze zit ook vaak gezellig boven op te zwarte krabpalen voor je tafel.
Het tekstbordje van Daisy (wat je tussen alle andere bordjes van de katten tegenkomt in de zaak) lijkt misschien grappig maar is echt een waarschuwing. Ze eet namelijk álles, en we hebben dan ook al een paar keer leuk ‘versierde’ drolletjes van haar gevonden (met lintjes en touwtjes). Let hier dus a.u.b. goed op wat u of uw kinderen bij u hebben.
Gek genoeg bedelt ze nooit echt als je aan het eten bent, maar zodra ze lege borden op een tafel ziet staan dan is ze er als de kippen bij om de dressing van de sla op te likken.
Lieve speelse Daisy, je ziet haar nóóit slapen want ze heeft het maar druk de hele dag, springend van tafel naar tafel omdat er wéér nieuwe mensen zijn gaan zitten.

Kom Daisy bezoeken