Arwin

6 jaar

-

Maine Coon

Deze prachtige rosse kater is een echte ‘Gentle Giant.’ Super lomp, (hij spring nog al eens een plankje mis) maar oh wat is hij lief. Ondanks dat hij er uit ziet als een imposante leeuw is hij zeker niet ‘The King of The Coffee Cat’, al denkt hij zelf van wel.
Na het verdrietige overlijden van zijn vorige eigenaresse is Arwin samen met zijn zusje Chloë en huisgenootje Bibi bij ons komen wonen. Als je binnenkomt, kijk dan omhoog want dan zie je hem vast in het midden van de brug liggen. Hij vindt dat hij het alleenrecht heeft op die plek en ligt er iemand anders, dan jaagt hij hem weg, want iedereen moet weten dat de brug van Arwin is. Zijn tweede favoriete plek is bovenop het zwarte kastje naast de keuken aan de raamkant.
Arwin kan heerlijk smakken als je hem op zijn wangen kriebelt. Hij is geliefd om zijn lieve karakter, zijn prachtige verschijning en je lacht als je hem ziet lopen met zijn hele erge x-poten.

Arwin en Murphy zijn de twee grootste mannen in huis en zij hebben iedere dag wel een moment dat zij elkaar van hun plek proberen te jagen. Soms begint Arwin, soms Murphy en beiden denken ze dat zij de stoerste zijn maar ze zijn helemaal gelijk en er is er geen één dominant.
Soms kun je Arwin tot spelen verleiden met stokjes en rietjes, maar meestal ligt hij gewoon mooi te wezen. Hij wordt graag geaaid en bewonderd, want deze leeuw weet heus wel dat iedereen onder de indruk is van hem. Maar eigenlijk… is hij een heel groot watje. En vooral, een lekker lui watje.

Kom Arwin bezoeken