Amber

8 jaar

-

Pers

Deze ontzettend lieve poes lijkt ongelooflijk genoeg onze hoogstpersoonlijke Grumpy Cat. Maar écht, ze is een van de liefste en aanhaligste katten in het café, altijd op zoek naar je aandacht. Amber houdt er namelijk heel erg veel van om geaaid te worden. Ze komt deze aandacht gewoon halen door gelijk bij je op tafel te springen en je kopjes te geven of tikjes met haar pootje. Óf ze komt gewoon pontificaal op de theedoos zitten zodat je alleen een bakkie warm water hebt. Dát is ook een tactiek van haar 😊
Na haar sterilisatie werd zij helaas niet meer geaccepteerd door de andere katten in haar omgeving maar we vertrouwden er op dat het in The Coffee Cat met een hele nieuwe groep katten wél goed zou gaan. En dat was ook zo, hier kon ze weer heerlijk vrij rond rennen.
Ze is een fanatiek jagertje. Laserlampjes, veertjes en rietjes hebben haar voorkeur. Maar niet alleen dat… ze jaagt gek genoeg al vanaf het begin op grote stoere Murphy. Rent soms op hem af om een halve meter voor hem stil te staan en stoer met haar nageltjes aan het tapijt te gaan krabben. Heel gek eigenlijk want Amber ontwijkt altijd katten die te dicht bij haar komen. Maar Murphy…die rent altijd hard voor haar weg 😊
Amber is nét als Diesel totaal geobsedeerd door snoepjes en mauwt er bijna de hele dag om. Ze liggen in de grijze kast bij de kassa en daar zit ze dan ook heel vaak onder in de hoop dat er wat uit de kast komt vallen.
Haar vachtje vervilt heel snel en is moeilijk bij te houden, heel anders dan ons andere persje Daisy. Dus soms ziet Amber er uit als een geschoren leeuwtje. Oeps.
Ze heet graag iedereen welkom, altijd tussen de mensen is alles wat ze wil. Aandacht, aandacht, en nog eens aandacht, en heeel veel lieve aaitjes.
Dan is dit schattige Persje he-le-maal gelukkig.

Kom Amber bezoeken