Bibi

11 jaar

-

Europese/ Britse korthaar

Na het verdrietige overlijden van haar vorige eigenaresse is Bibi samen met haar huisgenootjes Chloë en Arwin, bij ons komen wonen. Ze is niet echt speels, alleen ’s avonds als het café gesloten is. Dan krijgt ze haar gekke 5 minuten en rent ze de planken en de brug op met een snelheid die je hélemaal niet van haar verwacht maar ze is dan écht gekke Bibi. We houden dan ons hart vast, bang dat ze van een plank van de muur stort of van de brug. Zo ongelooflijk hard als die lekkere dikkerd toch nog kan rennen. Je hebt géén idee!
Als je tegen onze gezellige Biebskie praat komen er tot ieders verbazing héle kleine miauwtjes uit deze lieve dikkerd. Ze miauwt net als een kitten. Vooral als er kleine kinderen bij haar komen staan. Ze houdt niet van erge drukke kinderen maar vindt zachte lieve aaitjes wel héérlijk. 
Bibi ligt graag in het mandje voor het raam waar haar bordje aan hangt met: ‘Nee ik ben niet zwanger, ik heb zware botten.’ Om dat bordje wordt natuurlijk veel gelachen. Want oh, oh, Bibi houdt van eten en dat zie je. We kregen steeds de vraag of ze zwanger is. ‘Ja, zwanger van eten’ zeggen we dan. Ze komt je graag opzoeken als je zit te eten, dus houd je broodje zalm of kipsaté goed vast want met haar scherpe nageltjes vist ze het zo van je bord. Deze goed gevulde dame gaat dan ook verplicht één keer in de week op de weegschaal.
(niet zeggen dat we het hebben verklapt hoor, maar ze weegt een stabiele 7kg )

Kom Bibi bezoeken