Bibi

13 jaar

-

Europese/ Britse korthaar

Na het verdrietige overlijden van haar vorige eigenaresse is Bibi samen met haar huisgenootjes Chloë en Arwin, bij ons komen wonen. Ze is niet echt speels, alleen ’s avonds als het café gesloten is. Dan krijgt ze haar gekke 5 minuten en rent ze de planken en de brug op met een snelheid die je hélemaal niet van haar verwacht maar ze is dan écht gekke Bibi. We houden dan ons hart vast, bang dat ze van een plank van de muur stort of van de brug, zo hard als die lekkere dikkerd toch nog kan rennen, je hebt géén idee!
Als je tegen onze gezellige Biebskie praat komen er tot ieders verbazing héle kleine miauwtjes uit deze lieve dikkerd. Ze miauwt net als een kitten. Vooral als er kleine kinderen bij haar komen staan. Ze houdt niet van erge drukke kinderen maar vindt zachte lieve aaitjes wel héérlijk.
Bibi ligt graag in het mandje op tafel 8. Ze is graag onder de mensen en ja… dicht bij het eten zoals je wel aan haar kunt zien. De tekstbordjes van Bibi gaan dan ook bijna allemaal over haar volle figuur: ‘Nee ik ben niet dik, ik zit vol met kip, of ‘Nee ik ben niet zwanger, ik heb zware botten.’ Om die bordjes wordt natuurlijk veel gelachen. Want oh, oh, Bibi houdt van eten en dat zie je. We krijgen dagelijks de vraag of ze zwanger is. ‘Ja, zwanger van kip’ zeggen we dan. Ze komt je tijdens je lunch graag opzoeken als er een bord op je tafel wordt neergezet dus houd je broodje zalm of kipsaté goed vast want met haar scherpe nageltjes vist ze het zo van je bord. Deze goed gevulde dame gaat dan ook verplicht één keer in de week op de weegschaal.
(Enne….niet zeggen dat we het hebben verklapt hoor, maar ze weegt net over de 8 kilo!!)

Kom Bibi bezoeken