Jacky

7 jaar

-

Britse Korthaar

Its-a me, Jacky!
Little miss Brown is onze favoriete dame met de snor en prachtige, bijna fluoriserende oranje ogen waar iedereen het over heeft. Als je goed kijkt zie je dat ze ook een klein sikje heeft. Door haar super lieve karakter en mooie smoeltje heeft Jacky al snel de harten van vele bezoekers veroverd.
De meesten mensen kennen door tv reclames alleen de grijze Britse Korthaar maar ze zijn er in vele andere prachtige kleuren en dus kunnen ze zo maar chocolade bruin zijn met een witte snor en oranje ogen.
Jacky is ook erg speels en bijna “gevaarlijk” wanneer er laserlampjes bij betrokken worden. Als een bezetene kan zij achter deze lichtjes aanrennen, met een sprint waar zelfs Usain Bolt respect voor zou hebben. Ook een beetje zonlicht in een spiegeltje of op je telefoonscherm opvangen en laten weerkaatsen vindt ze helemaal te gek. Maar ze rent ook net zo enthousiast achter een verenhengeltje aan.
Je zult haar vaak op avontuur zien op de loopplanken, of lekker relaxen op de hoge plank van de brug. Kun je haar niet vinden, dan ligt ze lekker even verstopt achter het rode bankje. Verder krijgt dit heerlijke wollige bruine beertje niet genoeg van het spelen, nou, dat zit in ons café wel snor.

Kom Jacky bezoeken